Hoe plaats ik het WiQhit script in de tagmanager?

1. Ga naar tagmanager.google.com, log in op je (werk)account en kies het account waar het script geplaatst moet worden .
  2. Ga naar tags in het linker rijtje
  3. Klik op nieuw
  4. Klik op tagconfiguratie en kies dan onderaan voor  ‘aangepaste HTML’
  5. Plaats het WiQhit script wat je in de mail gekregen hebt in het veld ‘HTML’
  6. Klik op ‘Triggers’ en kies voor ‘All Pages’
  7. Kies daarna voor Opslaan (button rechtsboven) en geef de tag de naam WiQhit
  8. Klik daarna op Verzenden (button rechtsboven)
  9. Klik daarna op Publiceren en je bent klaar. Wij kunnen aan de slag voor je!