Hoe start ik met WiQhit?

“Heel simpel, wij doen het werk voor je.”

Als je via WiQhit.com een account aanmaakt, krijg je automatisch een unieke code die je op de website zet. Grote kans dat je een tag manager hebt geïnstalleerd. Daar zet je het script heel eenvoudig in.

Zodra het script live staat, meet WiQhit het bezoekersgedrag. Het WiQhit Team maakt vervolgens een personalisatie plan. Voor zowel desktop als mobiel. Met pop-up triggers, inpage uitingen en product aanbevelingen.

De personalisaties baseren we op de best practices bij andere klanten, het conversiedoel en specifieke kenmerken op je website. Uiteraard kun jij feedback geven en zetten we de personalisaties pas live na jouw akkoord.

Zoals je hoort, doen wij vooral het werk en kijk jij mee.

Eenmaal live, monitoren we de prestaties van de uitingen ten opzichte van de controlegroep. Sturen we bij waar dat nodig is, en laten we staan wat goed werkt.

Jij hebt natuurlijk toegang tot WiQhit, en ziet meteen in het dashboard de cijfers. Wekelijks ontvang je van ons een rapport met resultaten.

Vaak zien we na een paar weken significante resultaten en kunnen we met zekerheid zeggen wat werkt, hoeveel extra conversies er zijn geweest. En aan hoeveel extra omzet de software heeft bijgedragen.

De resultaten bespreken we in een video-call, waarin we ook meteen nieuwe kansen en inzichten uit de data kunnen doornemen.