Wat kost WiQhit?

“De investering moet zich altijd terugbetalen.”

“Wat kost het?” Dat is een van de eerste vragen die ondernemers ons stellen.
En terecht.

Zeker nu alles duurder wordt, wil je wel zeker weten dat de investering zich makkelijk terugbetaalt.
Daarom werken we standaard met een gratis pilot. Een eerste kennismaking.

Het WiQhit Team richt te pilot in op basis van de doelen die we samen afspreken. Jouw tijdsinvestering is gering, en kosten zijn er al helemaal niet.

Als we inzichten hebben opgebouwd, dan leveren we de pilot op. Dan beslis je of je wel of niet door wilt gaan.

Het maandbedrag is gebaseerd op het aantal online bezoekers dat je per maand op de website hebt. Is dat lager dan bijvoorbeeld 25.000 visits? Dan geldt een licentiebedrag van 55 euro voor de meldingen die we hebben ingericht in de pilot.

Heb je extra wensen? Bijvoorbeeld omdat je een exit-intent uiting wilt, of een pop-up voor een nieuwsbriefinschrijving, dan kies je voor add-on modules.

Het gaat dan om een klein maandelijks bedrag bovenop de basislicentie, waarvoor WiQhit de uiting(en) inricht, live zet en monitort.

Een all-in tarief dus, waarvoor je geen uren hoeft af te nemen. Wel zo makkelijk.

Voor het gebruik van product aanbevelingen geldt een all-in tarief vanaf 82,50 euro, dus ook weer inclusief de werkzaamheden die nodig zijn voor de inrichting. Wil je koppelen met e-mail? Dan is de maandlicentie 27,50 euro.

Natuurlijk hoef je niet alles in 1 keer af te nemen.

Stapje voor stapje kunnen we uitbreiden, en telkens meten wat de ROI is geweest. Zo houd je altijd controle op je kosten, en weet je exact te opbrengsten.