Hoe vergelijk ik WiQhit met andere tools?

“Van de buitenkant lijken ze op elkaar.”

We krijgen vaak vragen over hoe we WiQhit kunnen vergelijken met andere tools. Van de buitenkant lijken ze op elkaar, en claimen ze hetzelfde te doen. Dus hoe maak je de juiste keuze?

Daar is geen simpel antwoord op, want je keuze wordt bepaald door bijvoorbeeld:

1. Wat je kunt spenderen.
2. Welke wensen je hebt.
3. Hoeveel tijd je hebt om met de software te werken.

Laten we die 3 elementen even kort doornemen:

1. Je budget
Er zijn gratis tools, en pakketten die vele honderden euro’s per maand kosten. We zien vaak dat hele grote bedrijven kiezen voor een RFP-traject met een uitgebreide toolselectie op basis van functionaliteiten. Dat zijn kostbare trajecten, met lange termijn keuzes. Logisch, want de belangen zijn groot.

Maar voor een MKB-bedrijf is dit niet altijd relevant, flexibel en efficiënt. WiQhit begint met een gratis pilot, zodat je precies weet wat je krijgt en wat de software je oplevert qua extra leads, orders en omzet.

2. Je wensen
De scope van het project bepaalt ook je keuze voor een specifieke tool. Heb je tienduizenden klanten, die je via verschillende kanalen persoonlijk wilt bedienen, dan heb je andere wensen dan iemand die net gestart is, alleen een webshop heeft en simpelweg meer orders wilt.

In het eerste geval wil je hyperpersonalisatie op basis van Artificial Intelligence en multi-channel data-integraties toepassen. In het tweede geval volstaat een minder complexe maar wel doeltreffende benadering.

Waar sta jij met je business?

WiQhit gelooft in een pragmatische aanpak. Klein beginnen met het laaghangend fruit, en op basis van de resultaten en je wensen uitbreiden met nieuwe functies.

3. Je tijd
Het succes van de software is voor een groot deel afhankelijk van hoeveel tijd je hebt om er mee te werken. Jouw creativiteit, expertise en analytisch vermogen zorgen voor gave en onderscheidende campagnes die succesvol kunnen zijn.

Heb je die tijd niet, dan kun je altijd een bureau inschakelen natuurlijk. Zij hebben vaak al ervaring, maar de investering is dan ook forser.

WiQhit biedt een all-in concept, waarbij je zelf weinig tijd hoeft te besteden. WiQhit doet het werk voor je. Wat wordt meegenomen in het licentietarief.

Daardoor valt de investering een stuk lager uit.