Product recommendation

WiQhit toont de meest relevante producten aan de bezoekers, bijvoorbeeld op basis van populariteit, profielinformatie, klikgedrag of eerdere aankopen. WiQhit maakt de koppeling met jouw shopping feed. Snel, simpel en effectief.

Aanbevelingen voor nieuwe bezoekers

Als iemand op de homepage binnenkomt en we hebben verder geen informatie over die bezoeker, dan toont WiQhit de artikelen die op dat moment populair zijn bij andere klanten. Bezoekt iemand voor het eerst een categoriepagina, dan laat WiQhit de populaire artikelen in die categorie zien op basis van door anderen bekeken producten.

Bij interesse in een artikel

Wanneer een artikel wordt bekeken, worden ook mogelijke alternatieven getoond. Het gaat hier om producten die andere mensen aanklikten, die ook dat specifieke artikel hebben gezien De timing is flexibel in te stellen. Als een artikel in de cart wordt gestopt, dan wordt in de cart verleid om bijpassende artikelen te kopen (tot een bepaald bedrag).

Bij retour bezoek

WiQhit toont de eerder bekeken artikelen op de pagina. Dit kan een handig geheugensteuntje zijn voor mensen die veel producten hebben gezien, en later op de website terugkeren. Op de homepage staan artikelen die passen bij de artikelen in het winkelmandje, of – als de cart niet gevuld is – WiQhit gebruikt de interesse van de bezoeker in een bepaalde categorie om daar de populaire artikelen van te tonen.

WiQhit Modules

Andere modules van WiQhit

A/B-testen

Test je ideeën om de koopervaring te verbeteren, en verhoog de conversie.

Meldingen

Converteer beter met perfect-getimede en persoonlijke berichten in je webshop.

Emails

Stuur gepersonaliseerde mails, verhoog open rates en vergroot het bereik

Klaar om te starten met WiQhit?

Start gratis proefperiode
Jaap van Baar

“Wij helpen je graag met het overtreffen van je online doelstellingen. WiQhit biedt niet alleen een gave tool, maar ook de beste support om personalisatie laagdrempelig en succesvol in te zetten.”

Jaap van Baar

Mede-eigenaar WiQhit