"Door het wegnemen van mogelijke drempels wordt het keuzeproces voor een klant eenvoudiger. “WiQhit heeft deze drempels heel vakkundig weggenomen voor onze klant”"

Fors meer orders en online omzet door het inzetten van WiQhit! Horecaworld: “Dit smaakt naar meer.”

Jaap van Baar

\ Jaap van Baar

\ 09-12-2019

\ 4 minuten

Voor horeca-artikelen ben je bij Horecaworld aan het juiste adres. Van gasfornuizen tot barkrukken en van warmhoudbuffetten tot ijsblokjesmachines, het assortiment van Horecaworld is enorm. Om het aantal online verkopen te boosten zijn ze een samenwerking aangegaan met WiQhit. “Door onze samenwerking is onze omzet flink gestegen!” vertelt Dominique Beugelsdijk van Horecaworld trots.

+6,73%

conversie *

+€246.309

Omzet *

+€7,34

Average Order Value *

*gemeten 01-22-2019 tm 31-12-2019

Het levert ons een forse toename van het aantal orders op. Wij hebben een conversiestijging van 15%, waar we erg blij mee zijn

Dominique Beugelsdijk \ Horecaworld

Wat doet WiQhit?

WiQhit brengt alle fasen van de customer journey nauw in kaart, van oriënterende bezoeker tot klant. “We inventariseren eerst de belangrijkste conversiedoelen voor de website. Aan de hand van die doelen stellen onze consultants een personalisatieplan op, dat met Horecaworld wordt gedeeld. Zij kennen hun bedrijf als geen ander en voegen een aantal goede suggesties toe aan het plan. Vervolgens gaan de uitingen live, en met continu monitoren en tweaken hebben we de best renderende vorm gevonden,” aldus Jaap van Baar van WiQhit. “Onze samenwerking heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven”, concludeert Beugelsdijk.

Houd je bezoekers vast

Bezoekers naar je site trekken is één ding, maar bezoekers vasthouden en overhalen om bij jou de aankopen te doen is de echte uitdaging. WiQhit stelt voor om bij Horecaworld reviews te tonen op de homepagina. “Dit is om de bezoeker een vertrouwd gevoel te geven en te laten zien dat producten en service door eerdere consumenten goed beoordeeld zijn”, vertelt Beugelsdijk. Daarnaast om meer vertrouwen te wekken heeft WiQhit ook de voordelen van de artikelen op de productpagina’s genoemd, zoals kortingen en specificaties. Tot slot test WiQhit ook hoe het bestelproces ervaren wordt.

Wat zijn de resultaten?

Door te begrijpen waar de klant zich bevindt in de customer journey en daarop je berichtgeving aan te passen, help je de conversie te verbeteren. “Het levert ons een forse toename van het aantal orders op. Wij hebben een conversiestijging van 15%, waar we erg blij mee zijn”, vertelt Beugelsdijk. Door het wegnemen van mogelijke drempels wordt het keuzeproces voor een klant eenvoudiger. “WiQhit heeft deze drempels heel vakkundig weggenomen voor onze klant”, vertelt Beugelsdijk. ”Dit smaakt naar meer”, concludeert hij.

  

Heb je vragen over deze case of benieuwd naar WiQhit?

Start gratis proefperiode   Plan een demo

Meer orders op Medik8.nl door Personalisatie

"Door de verleidingstechnieken van Cialdini toe te passen, steeg het aantal verkopen direct met bijna 5%.”

Tim Rooza \ Eigenaar Rooza Online Marketing en betrokken bij de pilot voor Medik8

Lees dit verhaal >

Personalisatie case bij Industrialwood.nl

"De pilot was snel succesvol omdat de basis bij Industrialwood prima op orde was.”

Jaap van Baar \ mede-eigenaar WiQhit en betrokken bij de pilot voor Industrialwood

Lees dit verhaal >