Workshop Online Overtuigen (Online)

Behoefte aan (nog) meer resultaat uit jullie website?

Dan is deze workshop iets voor jou! Arjen Hanssen gaat je leren hoe je je websitebezoekers overtuigt. Arjen neemt je mee in de wondere wereld van het online overtuigen. Hij doet al meer dan 15 jaar onderzoek op websites van Nederlandse A-merken en weet inmiddels wat werkt. Hij geeft je inzicht in hoe jullie je website duidelijker, gebruiksvriendelijker en verleidelijker kunt maken. Dit zijn dé technieken waardoor bedrijven als Coolblue en Wehkamp zo succesvol zijn. Van alle gebruikte technieken laat Arjen online voorbeelden zien, zodat je direct ziet hoe je het toe kunt passen.

Zelf aan de slag

Tijdens de workshop ga je ook zelf aan de slag met jullie website, door het geleerde direct toe te passen in de praktijk. Je gaat in groepjes samen jullie website bekijken en met behulp van de technieken verbeteringen bedenken, waar je de volgende dag al mee aan de slag kunt gaan. Dit gaat jullie gegarandeerd meer conversies opleveren.

Na deze workshop weet je

  • hoe je websitebezoeker (en jij zelf ook) beslissingen neemt;
  • hoe je je websitebezoeker (onbewust) kunt overtuigen;
  • hoe je zijn aandacht en zelfs kijkrichting kunt sturen;
  • welke buttonkleur het beste werkt op jullie website;
  • hoe je meer resultaat uit jullie website haalt!

Wie is Arjen Hanssen?

Arjen Hanssen is een expert op het gebied van onbewuste beïnvloeding en heeft bedrijven als ABN AMRO, ANWB en Nuon geholpen om hun websites overtuigender te maken. Hij weet het brein van websitebezoekers te prikkelen en te overtuigen, door het toepassen van psychologische technieken. Hij geeft veel workshops en presentaties over dit onderwerp. Hij gaat je tijdens de workshop zijn aanpak leren.

Meld je aan voor de workshop

Normaal gesproken zijn de kosten voor deelname aan deze online workshop 299 euro per persoon. Wij kunnen je dit aanbieden voor maar 49 euro!