"Ons partnership zorgt ervoor dat onze klanten de video's aan online bezoekers kunnen aanbieden."

Northsea Productions en WiQhit vinden elkaar in hun passie voor personalisatie. De video’s van Northsea Productions kunnen met WiQhit op het juiste moment aan de juiste bezoekers worden getoond.

Jaap van Baar

\ Jaap van Baar

\ 08-06-2021

\ 2 minuten

“Bij Northsea Productions geloven we in de kracht van video”, zegt eigenaar Remco Noordsij. “In mijn overtuiging is video een van de krachtigste instrumenten om een optimale klantbeleving te realiseren in alle fasen van de klantreis. Video maakt het mogelijk om een boodschap persoonlijker, gerichter en effectiever onder de aandacht van de doelgroep te brengen.”

Passie voor personalisatie
Northsea Productions en WiQhit delen hun passie voor personalisatie, en vullen elkaar aan vanuit een verschillend perspectief. Waar WiQhit vooral teksten gebruikt om de klantervaring persoonlijker en relevanter te maken, zet Northsea Productions video’s in met hetzelfde doel. “De realiteit is dat wij content steeds vluchtiger tot ons nemen. Een video van 1 minuut beklijft veel beter dan een lap tekst”, ziet Jaap van Baar van WiQhit. Dat constateert Remco ook: “Video content wordt online goed gevonden, is eenvoudig te delen en converteert over het algemeen beter dan geschreven tekst.”

Remco Noordsij, Eigenaar van Northsea Productions

Juiste timing
Het kan voor bedrijven dus heel interessant zijn om hun klanten met videoboodschappen te bereiken. Maar ook dan is een juiste timing van belang. Remco: “Ons partnership met WiQhit zorgt ervoor dat onze klanten de video’s die we voor hen geproduceerd hebben gepersonaliseerd aan online bezoekers kunnen aanbieden. Bezoekers hoeven daardoor niet zelf op zoek te gaan naar voor hen relevante content. In plaats daarvan krijgen zij automatisch de informatie waar zij behoefte aan hebben, afgestemd op hun specifieke klantprofiel en fase in de customer journey. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat het rendement op investeringen in video content aanzienlijk wordt vergroot.”

Onbewuste ervaring
‘Practice what you preach’, dacht Remco. Dus natuurlijk draait WiQhit ook op www.northseaproductions.nl. “Mijn website laat zien wie we zijn, en wat we doen, aldus Remco. “Maar mijn klanten krijg ik door persoonlijk contact. De personalisaties van WiQhit zijn dus echt bedoeld voor het genereren van leads. Onbewust ervaren mijn bezoekers dus de kracht van personalisatie.”

Heb je vragen over deze case of benieuwd naar WiQhit?

Start gratis proefperiode   Plan een demo

Meer orders op Medik8.nl door Personalisatie

"Door de verleidingstechnieken van Cialdini toe te passen, steeg het aantal verkopen direct met bijna 5%.”

Tim Rooza \ Eigenaar Rooza Online Marketing en betrokken bij de pilot voor Medik8

Lees dit verhaal >

Personalisatie case bij Industrialwood.nl

"De pilot was snel succesvol omdat de basis bij Industrialwood prima op orde was.”

Jaap van Baar \ mede-eigenaar WiQhit en betrokken bij de pilot voor Industrialwood

Lees dit verhaal >