“20% conversie verbetering in 20 minuten?” Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn. Maar het WiQhit Team ging deze uitdaging aan bij de ontwikkeling van de nieuwste WiQhit app, die in maart wordt gelanceerd. En jij kunt als Bèta-tester beoordelen of we daar in zijn geslaagd.

WiQhit stelt je in staat om aan iedere website bezoeker een persoonlijke uiting te tonen, die specifiek is afgestemd op zijn/haar profiel. En dat werkt! De vele succescases tonen aan dat bezoekers door personaliseren minimaal 20% sneller converteren naar een betalende klant.

Die positieve cijfers zijn veelal het resultaat van een bewezen effectief personalisatiemodel dat WiQhit zélf heeft ontwikkeld. Dit model staat aan de basis van de nieuwste WiQhit app, die je de kans biedt om zélf gepersonaliseerde uitingen toe te voegen aan de standaard website. Voor de juiste bezoeker, op het meest relevante moment. Je kunt direct aan de slag, zonder enige technische kennis. WiQhit geeft suggesties en controleert automatisch alle instellingen, zodat succes verzekerd is.

20 minuten werk, voor 20% conversie verbetering. Een mooie tijdsinvestering toch? ????

Maar ook makkelijk gezegd door WiQhit. Daag jij ons uit om die woorden om te zetten in daden? WiQhit stelt 20 Bèta-accounts beschikbaar waarmee je gratis 6 maanden kunt ervaren wat de positieve effecten van website personalisatie voor jouw website zijn. Wat is het addertje onder het gras? Nou, we verwachten wel dat je kritisch bent en eerlijk zegt wat we moeten doen om WiQhit nóg gaver te maken.

20 Bèta-accounts voor 20% conversie verbetering in 20 minuten. Doe je mee? Meld je dan snel aan als Bèta-tester via onderstaand formulier.

Ps. uiteraard mag je dit bericht ook delen met anderen!