PERSBERICHT – Slechts 2% van de online bezoekers koopt iets in een webshop. Is het aanbod niet relevant? Dan is de concurrent zo gevonden. Daar heeft WiQhit iets op gevonden: WiQhit GO. Daarmee zijn ze de eerste in Nederland met een simpele en betaalbare oplossing die een standaard webshop verandert in een persoonlijker omgeving. Daardoor stijgt de kans op een aankoop met 20%. De WiQhit GO personalisatie-tool is nu beschikbaar voor iedereen.

Door webshops te personaliseren, heeft WiQhit de afgelopen jaren vele klanten, waaronder Qurrent, OHRA en de boozy shop, geholpen de conversie te verhogen. Inmiddels heeft WiQhit zijn werkwijze weten te automatiseren met als resultaat een unieke personalisatie-tool: WiQhit GO. “WiQhit GO past de webshop automatisch en real time aan op behoefte en koopgedrag van de bezoeker. Dit vergroot de kans op een aankoop met 20%. Bovendien dalen het aantal bounces en support vragen”, aldus Jaap van Baar, co-founder van WiQhit. Met WiQhit GO is een gepersonaliseerde webshop nu ook voor het MKB toegankelijk. Snel, simpel en betaalbaar.

Hoe werkt het?

De webshopeigenaar plaatst de WiQhit-code op de website. In een wizard bepaalt hij hoe zijn belangrijkste doelgroepen moeten worden aangesproken. Zodra een bezoeker uit 1 van deze doelgroepen op de webshop komt, herkent de WiQhitcode deze. De code plaatst de bezoeker in de funnel met bijbehorende aanspreekvormen, overtuigingstechnieken en productsuggesties. Binnen 20 minuten op weg naar 20% meer conversie. En dat zonder technische kennis.

Service en privacy

In een overzichtelijke rapportage zijn de prestaties met WiQhit precies te zien. Met de privacy zit het wel goed: WiQhit meet geen privacygevoelige informatie. De overige data zijn en blijven van de webshophouder. WiQhit werkt op alle e-commerce platformen, zoals WordPress en Magento. De mensen van WiQhit zijn 24/7 bereikbaar om hun kennis te delen. Geïnteresseerden kunnen nu een maand lang gratis testen hoe het werkt.