Als stage, traineeship of vakantiebaan

WiQhit, aangenaam!
WiQhit heeft gave software ontwikkeld om de communicatie tussen bedrijven en hun bezoekers te personaliseren. Wij zijn de verkoper in de webshop, die de juiste dingen zegt op het juiste moment tegen de juiste persoon. WiQhit wordt inmiddels ingezet bij tientallen klanten in Nederland, die ook nog eens gebruik maken van onze expertise om de conversie via de website en andere kanalen te verbeteren.

Met succes creëer je nog meer succes, dus we groeien hard. Kun jij ons daarbij helpen?

Omschrijving
We zijn op zoek naar een gedreven junior marketing consultant (als stage, traineeship of vakantiebaan) die al ervaring heeft met SaaS-dienstverlening. Of je hebt de ambitie je hierin te ontwikkelen. Je bent een doorzetter, assertief, enthousiast, betrokken en een teamplayer. Jij combineert analytische en technische skills met een portie creativiteit, en weet dat ook nog eens uitstekend te vertalen naar concrete resultaten. 

Hoe ziet een typische dag van een marketing consultant er uit?
Hey, we hebben een nieuwe klant! Eerst tijd voor een klein feestje, maar dan direct aan de slag! Wat zijn de conversiedoelen van de klant? Hoe presteert het bedrijf nu? Waar excelleren ze in, en waar laten ze kansen liggen? Een goed gesprek met de klant en een analyse van data (zoals Google Analytics en Hotjar) geeft de juiste inzichten.

Daarna gebruik je deze informatie voor je plan van aanpak om de interactie met de bezoeker persoonlijker, relevanter én succesvoller te maken. Je bedenkt uitingen die passen in het WiQhit personalisatiemodel en deelt deze met de klant. Die er ongetwijfeld een mening over heeft!

De feedback van de klant verwerk je in een nóg betere versie, en je zet de uitingen live. Nu breekt het moment van de waarheid aan: is hetgeen je bedacht hebt ook succesvol? Het WiQhit dashboard vertelt het je. Continu monitor je de cijfers, en grijpt in als dat nodig is. De klant kijkt met spanning uit naar je rapportages!

Je staat er niet alleen voor!
Uiteraard realiseren we ons dat je nog geen jarenlange ervaring hebt. Dat is ook helemaal niet erg, je krijgt bij ons de tijd en ruimte om te leren! Ons team ondersteunt je waar dat nodig is. Of dat nu is bij het werken in de software, de communicatie met de klant of het analyseren van de data, wij hebben de antwoorden op al je vragen (of zoeken ze)!

Belangrijker dan ervaring is de wil om te leren. Wat wel helpt is als je basis programmeer vaardigheden hebt, en niet bang bent om je creativiteit met ons te delen.

Wat we jou bieden

 • Een prima (stage)vergoeding en secundaire voorwaarden
 • Laptop van de zaak
 • Opleidingsbudget, naar keuze te besteden
 • Uitstekende en open werksfeer binnen een jong, maar ervaren team

Wat we van je vragen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt basis programmeer vaardigheden
 • Je hebt een ondernemend karakter en je denkt (in- en extern) mee op alle niveaus
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je bent erg zelfstandig, maar werkt ook goed in teamverband
 • Je schakelt gemakkelijk en behoudt altijd het overzicht
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal

Join WiQhit!
Wij zijn klaar om de markt te veroveren. Wil jij daar een bijdrage in leveren en een mooie (stage)rol vervullen binnen een groeiend, energiek bedrijf? Reageer dan op deze vacature!

Stuur een mailtje (met een CV of link naar je LinkedIn-profiel) naar Jaap van Baar (jaap@wiqhit.com). Zodra wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen 1-2 dagen van ons een reactie. Als er voldoende aanknopingspunten zijn, nodigen we je uit voor een eerste digitale kennismaking. Dit gesprek heb je direct met de oprichters van WiQhit. Wees niet bang; we zijn best aardig.

Hopelijk spreken we je snel!