WiQhit is trots op de komst van Norman Blokdijk! Vanaf 1 februari vervult Norman de rol van Commercial Director binnen ons groeiende team. En hij ziet waar bedrijven nog kansen laten liggen: “Alleen weten wie je site bezoekt is niet genoeg”, aldus Norman.

Hij vervolgt: “Ik was vorige week op de Webwinkel Vakdagen. En het verbaasde me hoeveel mensen mij dezelfde vraag stelden: ‘Norman, hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn websitebezoekers doen wat ik wil dat ze doen op mijn website zodat ze beter converteren?’ Op zich een begrijpelijke vraag en toch beantwoord ik ‘m dan met een wedervraag: ‘Hoe help jij je bezoekers HUN doelen op je website te bereiken? Een hogere conversie komt dan vanzelf’!  Het begint dus bij je bezoekers te kennen; ECHT kennen.”

“Het gaat erom te begrijpen wat uw klanten motiveert – wat hun behoeften zijn, hun aarzelingen en zorgen. Alleen weten wie je site bezoekt is niet genoeg. In staat zijn om ze te begeleiden naar wat ze zoeken wanneer ze je website bezoeken, is de sleutel.”

Wil je meer weten? Stuur Norman dan een mailtje: norman@wiqhit.com