Een klok tot de feestdagen

Je wilt dat mensen zo vroeg mogelijk hun bestelling plaatsen om de druk en voorraad te spreiden. En een snelle bezorging te garanderen. Een klok die aftelt tot de feestdagen geeft meer urgentie. Ook de voorraad of aantal verkopen aangeven, zorgt voor schaarste en geeft net dat zetje om de aankoop te doen.

Cadeautje op tijd binnen

Om mensen te stimuleren hun order zo snel mogelijk te plaatsen, kun je ook de bezorgtijd benadrukken. Niets vervelender dan dat het cadeautje te laat geleverd wordt..... Je kunt hier ook een datum aan koppelen, of extra bezorgtijden laten zien (ook op zondag en 's avonds bijvoorbeeld).

Extra acties rond de feestdagen

Natuurlijk is een lage prijs belangrijk, maar die vinden bezoekers ook bij de concurrent. Heb je iets unieks, zoals een gratis inpakservice, dan ontzorg je de klant en win je de sympathie. Maar ook kun je een langere retourtermijn hanteren ("2x hetzelfde cadeautje gehad? Geen probleem, stuur het nu terug!")

Gratis levering als cadeautje

Mensen zijn druk. Dan is het heel fijn als je cadeautje op tijd en gratis bezorgd wordt. Ook bij kleinere orderbedragen. Stimuleer de aankoop door deze - tijdelijke - service te benadrukken. Andere acties zijn bijvoorbeeld een laagste-prijs-garantie, zelfs als de prijzen veranderen richting de feestdagen.

WiQhit Modules

Andere modules van WiQhit

Aanbevelingen

Toon product suggesties, stimuleer cross- en upsell en verhoog de orderwaarde

A/B-testen

Test je ideeën om de koopervaring te verbeteren, en verhoog de conversie.

Meldingen

Converteer beter met perfect-getimede en persoonlijke berichten in je webshop.

Emails

Stuur gepersonaliseerde mails, verhoog open rates en vergroot het bereik

Klaar om te starten met WiQhit?

Start gratis proefperiode
Jaap van Baar

“Wij helpen je graag met het overtreffen van je online doelstellingen. WiQhit biedt niet alleen een gave tool, maar ook de beste support om personalisatie laagdrempelig en succesvol in te zetten.”

Jaap van Baar

Mede-eigenaar WiQhit