"Dankzij de personalisaties van PauwR en het team van WiQhit zijn de conversies bij ons flink gestegen. "

Deze case beschrijft de samenwerking tussen WiQhit, onze partner PauwR en Kunstgrasnet, en is ook gepubliceerd op de website van PauwR

Jaap van Baar

\ Jaap van Baar

\ 25-01-2021

\ 3 minuten

Voor Kunstgrasnet bedachten we een gepersonaliseerde online basiservaring waarmee we iedere websitebezoeker een ervaring bieden die aansluit op zijn fase in de klantreis. Benieuwd naar onze aanpak én de resultaten? Je leest het in deze case!

+25%

conversie stijging

380.000

personalisaties vertoond

5

fases in de klantreis

Dankzij de personalisaties van PauwR en het team van WiQhit zijn de conversies bij ons flink gestegen.

Marc Cornelius \ Online Marketeer Kunstgrasnet.nl

Zien is geloven

Daarom starten we altijd met een pilot, waarin we een concrete doelstelling afspreken. Daarbij kunnen we bijvoorbeeld kijken naar het verhogen van het conversiepercentage (meer orders of leads), extra omzet of een hogere orderwaarde.

Bij Kunstgrasnet hebben we ons onder andere gefocust op het verhogen van het aantal staal-aanvragen, omdat dit een belangrijke factor is voor het aantal daadwerkelijke orders.

De prestaties van de bezoekers die een WiQhit-uiting zien, vergelijken we met die van de controlegroep. Zo kunnen we exact meten welke impact we maken, en bepalen of de pilot geslaagd is. 

Resultaat

En geslaagd, dat was ‘ie zeker! Zoals gehypothetiseerd zorgden de gepersonaliseerde uitingen al snel voor mooie resultaten, zoals 25% conversie stijging van orders, en 32,6% conversie stijging van staalaanvragen

Met bovenstaande resultaten is deze pilot na 6 maanden zeer succesvol afgerond. Tegelijkertijd wisten we waar nog meer kansen lagen die we hebben door vertaald naar de roadmap voor fase 2, waar we inmiddels mee begonnen zijn. 

WiQhit over de samenwerking met PauwR

“Een goed partnership ervaar je alleen in het veld. PauwR beschikt over specialisten die de klant als geen ander kennen, en precies weten waar de kansen liggen met een goed beeld welke optimalisaties en personalisaties daarin positief konden bijdragen. Als je daar de WiQhit software en ons personalisatiemodel aan toevoegt, heb je – zo blijkt – een winnende combinatie. In dit project zagen we dat 1+1 echt 3 is.

Jaap van Baar \ WiQhit

Heb je vragen over deze case of benieuwd naar WiQhit?

Start gratis proefperiode   Plan een demo

+6,5% conversie door personalisatie bij Welhof

"Vanaf het begin is WiQhit erg betrokken, wordt er duidelijk gecommuniceerd en denken ze mee.”

Jasper Dijkgraaf \ SEO Team Lead bij DGTLbase en betrokken bij de pilot voor Welhof

Lees dit verhaal >

WiQhit en Maileon: +10% verkoop voor Zascha Hair

"Het model dat WiQhit standaard inzet, werkte gelukkig al snel voor Zascha Hair.”

Bjorn van Breemen \ Co-founder Maileon Benelux en betrokken bij de pilot voor Zascha Hair

Lees dit verhaal >