"Op de website kan iemand alle informatie vinden, maar de uitingen van WiQhit hebben een hoge attentiewaarde"

“WiQhit is net de magazijnmedewerker die je helpt bij het maken van de juiste productkeuze.”

Jaap van Baar

\ Jaap van Baar

\ 11-02-2020

\ 3 minuten

Je staat er gelukkig niet bij stil, maar ook je CV ketel kan wel eens stuk gaan. Net op een slecht moment natuurlijk. Grote kans dat je voor een nieuwe uitkomt bij CVtotaal – een volle dochter van Essent.

Op de website kan iemand alle informatie vinden, maar de uitingen van WiQhit hebben een hoge attentiewaarde

Gerhard de Vries \ CVtotaal

Persoonlijk en lokaal

Gerhard de Vries vertelt graag waarom de samenwerking met WiQhit zo lekker loopt: “CVtotaal was van oorsprong een allround installatiebedrijf, gevestigd in Stiens. Het bedrijf had persoonlijk contact met lokale klanten, adviseerde de juiste producten en monteerde ze ook nog.”

“Inmiddels is het bedrijf 40 jaar verder, en zijn alle pijlen gericht op de webshop. Van een 1-op-1-relatie bij de mensen thuis naar een digitale winkel voor tienduizenden klanten. Online wil CVtotaal die persoonlijke benadering niet loslaten. Toen WiQhit op ons pad kwam, bleek er meteen een uitstekende match.”

De juiste aankoop doen

“WiQhit is net de magazijnmedewerker die je helpt bij het maken van de juiste productkeuze, maar ook onzekerheden bij je wegneemt als je lijkt te twijfelen, beschrijft Gerhard.”

Jaap van Baar van WiQhit vult aan: “Een CV ketel aanschaffen doe je niet vaak. Dus je wilt er zeker van zijn dat je de juiste aankoop doet. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld aansluitmateriaal. Niets is irritanter dan koppelingen die niet passen. Weet ik uit eigen ervaring….”

Inspelen op gedrag

Jaap: “Bij CVtotaal hebben we eerst gekeken naar de online klantreis. Wat zijn de stappen in het koopproces? Waar, wanneer en met welke argumenten moet de ‘magazijnmedewerker’ inspelen op het gedrag van de bezoeker? Vragen die we hebben omgezet naar persoonlijke uitingen op een relevant moment.”

Gerhard springt hier op in: “Zo zien we dat de mening van andere klanten zwaar telt. CVtotaal heeft duizenden positieve reviews, die we inzetten aan het begin van het oriëntatieproces. Dat wekt vertrouwen! Die bevestiging geven we ook verder in de klantreis. Bijvoorbeeld door te benadrukken dat we de scherpste prijs van Nederland hebben. En als we zien dat bezoekers de aankoop niet lijken af te ronden, dan tonen we de optie voor achteraf betalen. Dat overtuigt ook.”

Hoge attentiewaarde

“Op de website kan iemand alle informatie vinden, maar de uitingen van WiQhit hebben een hoge attentiewaarde. Alle personalisaties worden vergeleken met een controlegroep, die de standaard website zien. Zo kunnen we analyseren welke bijdrage WiQhit levert. En wat blijkt? Ze vallen op en versnellen het aankoopproces. Dat zien we in de resultaten”, concludeert Gerhard tevreden.

“De opgedane inzichten lokken weer nieuwe plannen uit. De druk staat op de ketel, om er maar een woordgrapje in te gooien”, besluit Jaap.

  

Heb je vragen over deze case of benieuwd naar WiQhit?

Start gratis proefperiode   Plan een demo

Quick Parking maakt parkeren persoonlijker

"Omdat we graag met personalisatie aan de slag willen, biedt WiQhit een ideale oplossing”

Merijn Sitsen \ Online Marketing Specialist Quick Parking

Lees dit verhaal >

WiQhit & Leadrs werken actief bij Actief Werkt!

"Leadrs en WiQhit zijn fijne partijen om mee samen te werken. Ze communiceren snel en denken goed mee!”

Teddi van Bilsen \ Marketing Specialist Actief Werkt!

Lees dit verhaal >